Pe Aeroportul din Braşov se vor efectua curând primele zboruri interne

  • Terminalul aeroportului din Braşov este finalizat în proporţie de 93%
  • Zborurile spre Braşov ar putea fi posibile din toamnă
  • Terminalul permite un trafic de 1,2 milioane de pasageri
  • Braşovenii vor şi o cale ferată de 300 de milioane euro
13041 afișări
Imaginea articolului Pe Aeroportul din Braşov se vor efectua curând primele zboruri interne

FOTO: Facebook Aeroportul Internaţional Braşov

Aeroportul din Braşov este aproape gata şi din toamnă se vor efectua zboruri interne. Clădirea terminalului este finalizată în proporţie de 93% şi acum se lucrează la finisaje. 
 
„Interesul companiilor de zbor este foarte ridicat şi real pentru că zona Braşovului este cu potenţial şi nu depinde de sezon. Practic am avut discuţii cu toate companiile mari din România”, a spus Alexandru Anghel, reprezentantul direcţiei de implementare a aeroportului, la ŞTIU, pe Aleph News.
 
Urmează să instaleze echipamentele de sortare bagaje de la subsol şi să pună în funcţiune scările rulante şi lifturile. Lucrările terminalului de pasageri au început anul trecut în martie, iar valoarea depăşeşte 30 de milioane de euro.
 
„Avem un proiect de a aduce calea ferată din Ghimbav până la aeroport. Cred că vom fi primul aeroport din România care avem prevăzută cale ferată”, adaugă Alexandru Anghel, directorul Direcţiei de Implementare a aeroportului.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici