Piaţa hotelieră îşi revine. Cererea de cazare este pe plus

După doi ani şi jumătate de scăderi pe piaţa hotelieră, care a pierdut 200 mil. euro, se poate vorbi pentru prima dată de o revenire în condiţiile în care oamenii călătoresc mai mult, companiile au început să organizeze traininguri, iar cererea pentru cazare a crescut.

340 afișări
Imaginea articolului Piaţa hotelieră îşi revine. Cererea de cazare este pe plus

Piaţa hotelieră îşi revine. Cererea de cazare este pe plus

Concluzia îi aparţine lui Yilmaz Yildirimlar, unul dintre cei mai puternici executivi din turism, care conduce complexul hotelier Radisson Blu de pe Calea Victoriei, cu 718 camere. De altfel, Yildirimlar este şi primul executiv de top al unui complex de lux care spune că dacă tendinţa de creştere se va păstra, managerii de hoteluri au toate motivele să fie optimişti.

Un prim semnal în cazul complexului pe care îl conduce este chiar majorarea profitului operaţional cu două procente în primele patru luni şi un grad mediu de ocupare de 70%.

Citeşte mai multe pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici