Video Platformele online îţi „mănâncă” lunar din economii. Vezi cât te costă relaxarea acasă

  • Abonamente pe platformele online de relaxare îţi reduc bugetul cu minim 150 lei pe lună, fie că le foloseşti sau nu
  • Dacă foloseşti mai mult de trei platforme, suma cheltuită poate fi şi mai mare
  • Într-un an poţi cheltui pe platformele de relaxare minim 1.800 lei
696 afișări

De când s-a instaurat Starea de Urgenţă, momentele tale de relaxare s-au mutat în mediul online, contra cost. Alina Măslin este o tânără care a profitat de carantină pentru a viziona filmele preferate sau pentru a învăţa ceva nou.

„La abonamente noi cred că mi-am deschis doar pentru o platformă în care poţi să înveţi o limbă nouă. Nu-i mare lucru 20 de lei, dar când te uiţi pe card poţi să observi mai uşor cât cheltui pe serviciile astea şi pot să zic că mi-am pus câteva semne de intrebare, pentru că se adună, Netflix, Hbo GO, Spotify sau ce mai ai la muzică. Eu plătesc în jur de 150 de lei”, spune Alina Măslin.

Tu poţi ieşi mai scump. Dacă foloseşti mai multe platforme de filme, youtube premium, plus jocuri sau cărţi online, suma pe care o vei plăti este mult mai mare.

 

ABONAMENTE ONLINE

Netflix: până la 57 lei/ lună

HBO GO: până la 57 lei/ lună

Amazon Prime Video: până la 28 lei/ lună

Youtube Premium: 22 lei/ lună

 

ACHIZIŢII GOOGLE PLAY

Jocuri: până la 1.600 lei

Cărţi online: până la 600 lei

Alte aplicaţii: până la 250 lei

 

Poate pentru tine pare o cheltuială nesemnificativă, însă trainerul Adrian Asoltani o consideră „ţânţar financiar”.

„Când îţi calculezi cheltuielile pe 12 luni, descoperi ceea ce eu numesc ţânţar financiar, adică acea cheltuială mică şi deasă pe care nu o simţi. Asta înseamnă să îţi înţelegi banii, să-i vezi pe termen lung.”

În 12 luni, poţi cheltui pentru relaxarea online peste 1.800 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici