Pluşenko revine în competiţie la finalul acestei luni

Patinatorul Evgheni Pluşenko, care a declarat forfait pentru Grand Prix-ul de la Moscova, ce a avut loc în noiembrie, din cauza unei accidentări la genunchiul stâng, şi-a anunţat participarea la Campionatele Naţionale ale Rusiei, care se vor desfăşura la finalul acestei luni la Soci.

131 afișări
Imaginea articolului Pluşenko revine în competiţie la finalul acestei luni

Patinatorul Evgheni Pluşenko (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Numele lui Pluşenko, 31 de ani, triplu campion mondial şi campion olimpic în 2006, la Torino, figurează pe lista oficială de participanţi la competiţia de patinaj artistic din 24-27 decembrie, programată în staţiunea rusă care anul viitor va găzdui Jocurile Olimpice de iarnă.

Sportivul s-a accidentat la genunchi în luna noiembrie, în timpul unui concurs de la Riga, în care realizase cea mai bună performanţă personală în programul liber (180,91 de puncte).

El a dat asigurări că ratarea participării la competiţia de la Moscova nu îi afectează pregătirile pentru Jocurile Olimpice, programate între 7 şi 23 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici