Policolor vinde către un investitor imobiliar un teren de 13,9 ha pe care este amplasată fabrica

Policolor va vinde către un dezvoltator imobiliar terenul aferent platformei industriale pe care o deţine în Bucureşti, amplasată în Bulevardul Theodor Pallady, facilităţile de producţie şi activităţile administrative urmând să fie relocate în zona de vest a Capitalei.

833 afișări
Imaginea articolului Policolor vinde către un investitor imobiliar un teren de 13,9 ha pe care este amplasată fabrica

Policolor vinde către un investitor imobiliar un teren de 13,9 ha pe care este amplasată fabrica

"Policolor a agreat vânzarea terenului din Theodor Pallady, aflat în proprietatea sa, către un dezvoltator imobiliar. Vânzarea efectivă se va derula pe parcursul a trei ani, perioadă în care fabrica Policolor va continua să funcţioneze în actuala locaţie. Fndurile rezultate în urma acestei tranzacţii, cu implementare pe termen mediu, urmează să fie direcţionate către dezvoltarea unei noi platforme, proiect pe care Policolor intenţionează să îl demareze. Platforma prevede şi construcţia unei noi fabrici de producţie de vopsele, pentru care se aşteaptă deja avizele pentru demararea lucrărilor", a declarat Marius Văcăroiu, CEO Policolor-Orgachim.

Eliberarea terenului din Theodor Pallady, în suprafaţă de 13,9 hectare, se va face în trei etape. Prima suprafaţă va fi eliberată până la finalul acestui an, urmând apoi ca în cursul anului viitor un al doilea lot să fie eliberat. Cel de-al treilea lot din platforma industrială Policolor va fi eliberat în anul 2017, moment la care producţia şi activităţile administrative ale companiei vor fi deja relocate pe noua platormă din vestul Bucureştiului.

Anterior, compania a anunţat achiziţia unei platforme industriale cu suprafaţa de 2,5 hectare în zona de vest a Capitalei, unde vor fi relocate facilităţile de producţie şi activităţile administrative.

Pentru construcţia noii fabrici de lacuri şi vopsele Policolor, reprezentanţii Policolor au anunţat anterior că au alocat finanţări de peste 6 milioane de euro.

Grupul Policolor - Orgachim operează două mari unităţi de producţie, în România şi Bulgaria, şi este controlată de fondul de investiţii RC2. Policolor vinde soluţii şi produse structurate în patru categorii: Policolor Arhitectural (decorarea şi finisarea casei), Deko Professional (construcţii, amenajări şi sisteme complete de termoizolaţie), Klar Professional (refinisarea autovehiculelor) şi Industrial Coatings (acoperiri industriale).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici