Ponta: Băsescu se joacă aşa, ca un "copil târziu", cu cuvintele în ce priveşte acciza pe carburant

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că stipularea în acordul cu FMI a faptului că acciza pe carburant va fi introdusă de la 1 aprilie, solicitată de preşedintele Traian Băsescu, reprezintă o "copilărie" a şefului statului, care "se joacă, aşa, ca un copil târziu" cu cuvintele.

303 afișări
Imaginea articolului Ponta: Băsescu se joacă aşa, ca un "copil târziu", cu cuvintele în ce priveşte acciza pe carburant

Ponta: Băsescu se joacă aşa, ca un "copil târziu", cu cuvintele în ce priveşte acciza pe carburant (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat dacă va scrie negru pe alb în acordul cu FMI faptul că introducerera acestei accize se va face de la 1 aprilie, Ponta a replicat: "Asta e o copilărie a preşedintelui, care se joacă, aşa, ca un copil târziu, în sensul în care bugetul e în funcţiune".

"Acciza este aprobată deja, doar că intră în vigoare la 1 aprilie. Că scrie, că nu scrie - mi se pare penibil în al zecea an şi ultimul de preşedinte să începi să te joci cu cuvintele. Şi dacă scrie şi dacă nu scrie tot aia e, că e în vigoare. Asta ştie şi preşedintele. E un populism aşa din ăsta ieftin, zice că ajută partidul doamnei Udrea nu ştiu ce să facă", a adăugat Ponta.

Întrebat dacă a vorbit cu preşedintele Traian Băsescu despre subiectul accizei, Ponta a replicat: "Dar ce să discut cu preşedintele şi în ce calitate să discut cu preşedintele? Domnia sa nu are nicio treabă cu conducerea economică a ţării".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici