Ponta: Creşterea preţului la energie este cel mai mare pericol pentru economia românească

Creşterea preţului la energie este cel mai mare pericol pentru economia românească, iar crearea unei pieţe energetice libere şi transparente, fără distrugerea industriei şi economiei, este una dintre marile provocări aflate acum pe masa Guvernului, a afirmat premierul Ponta, la un forum economic.

299 afișări
Imaginea articolului Ponta: Creşterea preţului la energie este cel mai mare pericol pentru economia românească

Victor Ponta (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

"Pericolul cel mai mare pentru economia noastră este creşterea preţului la energie şi, din acest punct de vedere, este obligatoriu să lucrăm împreună cu mediul economic şi să ţinem o agendă sustenabilă a liberalizării preţului energiei. Aceasta este una dintre cele mai dificile probleme pe care le avem acum pe masă: cum putem avea o piaţă cu adevărat liberă şi transparentă a energieie, fără să distrugem industria, economia, printr-o simplă creştere a preţului", a spus Ponta.

El a prezentat şi rezultate pozitive ale economiei, arătând că măsurile sociale pot fi susţinute de o economie performantă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici