Ponta, inspirat de culorile unui centru IT: Ar trebui să fie roşu la Guvern. Galbenul e de relaxare!

Premierul Ponta a inaugurat, la Pipera, centrul tehnologic al Deutsche Bank şi, inspirat de aranjatul pe culori al spaţiilor de lucru, a spus că folosirea roşului e o idee minunantă, iar culoarea roşie ar trebui pusă peste tot la Guvern, fiind amuzat că galbenul este folosit ca semn pentru relaxare.

147 afișări
Imaginea articolului Ponta, inspirat de culorile unui centru IT: Ar trebui să fie roşu la Guvern. Galbenul e de relaxare!

Ponta, inspirat de culorile unui centru IT: Ar trebui să fie roşu la Guvern. Galbenul e de relaxare! (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

După ce a tăiat panglica de inaugurare a centrului tehnologic, alături de ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, despre care a apreciat că "e cel mai bun când vine vorba de tăiat", premierul Ponta a fost invitat să viziteze spaţiile de lucru ale centrului.

Premierului i s-a explicat că birourile au un design specific pentru modul în care lucrează specialiştii IT, iar podeaua spaţiilor de lucru desemnează prin culori scopul acestora.

"Dacă vă uitaţi la podea, culorile desemnează zonele de lucru. Albastru este zona de lucru în colaborare. Roşu este pentru relaxare şi pentru cafea. Când cineva întreabă de cafea, i se spune: vezi unde e roşu", i-au eplicat reprezentanţii centrului.

"Asta explică de ce toţi vor roşu! Este o idee minunată. Ar trebui să o folosesc şi eu la birou, la Guvern, şi ar trebui să punem roşu peste tot", a replicat premierul, râzând.

El a adăugat că nu trebuie explicat de ce preferă roşul, făcând astfel aluzie la culoarea tradiţională a emblemelor PSD.

"Culorile acţionează ca şi declanşator, la albastru eşti într-o stare în care comunici, creezi", i s-a mai spus premierului.

"Eu am înţeles şi am fost şi de acord. Roşu e cel mai popular, am înţeles. Dar, ce este galbenul?", s-a intersat prim-ministrul.

"Galbenul reprezintă zona unde te relaxezi, ai canapele şi scaune mai confortabile", a fost răspunsul celor de la centrul IT, moment în care Ponta a izbucnit în râs.

"Îmi pare rău, e legat de ceva foarte specific în România când e vorba de culori. Fix galbenu-i de relaxare! Cum s-a întâmplat!", a spus Ponta, râzând, făcând aluzie la culoarea tradiţională a PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici