Ponta, la lansarea Telekom: Mulţumesc că plătiţi taxele chiar şi când acestea sunt uneori prea mari!

Premierul Ponta a declarat, cu prilejul lansării Telekom, că prezenţa acestui brand în România va creşte competiţia pe piaţa internă, în avantajul consumatorilor, şi a mulţumit companiilor Romtelecom şi Cosmote, care devin Telekom, că îşi plătesc taxele chiar şi atunci când acestea sunt "prea mari".

826 afișări
Imaginea articolului Ponta, la lansarea Telekom: Mulţumesc că plătiţi taxele chiar şi când acestea sunt uneori prea mari!

Nikolai Beckers, CEO Telekom Romania, şi Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Premierul Ponta a declarat, vineri, la conferinţa de lansare a noii companii, că intrarea pe piaţa românească a Telekom este cel mai simplu şi mai clar semn de încredere în România, iar consumatorii vor fi avantajaţi prin creşterea competiţiei în domeniu.

Ponta a arătat că Telekom poate fi considerat astfel ca un "membru de familie", nu doar din perspectiva faptului că Guvernul "este încă acţionar la Romtelecom", dar şi prin faptul că Romtelecom şi Cosmote susţin 7.000 de locuri de muncă, iar investiţiile acestora în ultimii cinci se ridică la peste un miliard de euro.

Şeful guvernului a adăugat că e de datoria sa să mulţumească firmelor care asigură locuri de muncă şi îşi plătesc taxele, chiar dacă uneori sunt prea mari.

"Vă mulţumesc că sunteţi companie/companii care îşi plătesc taxele chiar şi când acestea uneori sunt prea mari", a spus Ponta.

El a amintit că în perioada următoare vor fi reduse cu cinci puncte procentuale contribuţiile de asigurări sociale, măsură ce va ajuta companiile şi va răspunde astfel celor care critică fiscalitatea excesivă.

Întrebat de presă dacă Guvernul intenţionează să vândă participaţia sa la Romtelecom, Ponta a spus că nu ştie, dar că Guvernul va fi un partener foarte bun, ca şi până acum, iar propunerea primită public de la Telekom de a fi parteneri în e-government, sănătate sau educaţie este mai interesantă şi ar ajuta în mai mare măsură societatea românească.

Telekom Romania Communications şi Telekom Romania Mobile Communications vor fi, de sâmbătă, noile denumiri ale operatorilor Romtelecom şi Cosmote România, schimbarea fiind parte a procesului de adoptare a brandului "Telekom" al grupului german Deutsche Telekom.

Deutsche Telekom deţine 40% din OTE Grup (Grecia), acţionarul majoritar al celor doi operatori telecom locali, care în 2013 au avut afaceri cumulate de 1,07 miliarde de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici