Ponta: Obiectivul pentru acest an este ca, din ianuarie 2016, să reducem TVA la toate produsele

Obiectivul Guvernului pentru acest an este ca, din ianuarie 2016, să fie redusă taxa pe valoarea adăugată (TVA) la toate produsele, a transmis premierul Victor Ponta miniştrilor, în şedinţa de guvern, precizând că-şi va prezenta priorităţile Parlamentului, săptămâna viitoare.

541 afișări
Imaginea articolului Ponta: Obiectivul pentru acest an este ca, din ianuarie 2016, să reducem TVA la toate produsele

Ponta: Obiectivul pentru acest an este ca, din ianuarie 2016, să reducem TVA la toate produsele (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Săptămâna viitoare, voi merge să prezint priorităţile Guvernului în raporturile cu Parlamentul în prima sesiune", a spus Ponta miniştrilor, în şedinţa de guvern.

El a precizat că va prezenta Parlamentului intenţiile Guvernului legate de noul Cod Fiscal şi Cod de Procedură Fiscală, sistemul redevenţelor, Legea minelor, Master Plan-ul de Transport.

Vineri, premierul Ponta a afirmat că este posibilă reducerea generală a TVA cu cel mult trei puncte procentuale sau scăderea TVA la categorii de produse, în special cele alimentare.

Guvernul a redus de la 1 septembrie 2013 TVA la pâine de la 24% la 9%.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici