Ponta: Probabil că Isărescu rămâne pe viaţă la BNR dacă lucrurile merg bine

Numele lui Mugur Isărescu nu face parte dintre variantele de viitor preşedinte al ţării deoarece acesta îşi doreşte, cu siguranţă, un nou mandat de guvernator la Banca Naţională, consideră premierul Victor Ponta, care adaugă că, probabil, acesta va rămâne "pe viaţă" la BNR dacă lucrurile merg bine.

404 afișări
Imaginea articolului Ponta: Probabil că Isărescu rămâne pe viaţă la BNR dacă lucrurile merg bine

Mugur Isărescu (Imagine: Ovidiu Micsik/ Mediafax Foto)

"Sunt convins că Isărescu vrea un nou mandat la Banca Naţională. Eu cred că stabilitatea noastră în ceea ce priveşte Banca Naţională e un bun câştigat. Probabil că va rămâne pe viaţă dacă lucrurile merg bine", a spus Ponta, râzând, la România TV.

În urmă cu trei săptămâni, Ponta a afirmat că şansele ca România să aibă, prin Sorin Oprescu sau Călin Popescu Tăriceanu, un preşedinte de genul celui dorit anterior de USL, un arbitru nepartizan, sunt de 51%, iar lista de candidaţi este tot mai scurtă, deoarece Mugur Isărescu îşi doreşte cu siguranţă un nou mandat la BNR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici