Poşta Română are un nou director

Horia Grigorescu este noul director general provizoriu al Poştei Române, în locul lui Mircea Tudosie, conform site-ului companiei.

1295 afișări
Imaginea articolului Poşta Română are un nou director

Poşta Română are un nou director

Horia Grigorescu este avocat, specializat în litigii administrative, fiscale şi comerciale.

În trecut a lucrat pentru Deloitte România/Reff & Asociaţii, precum şi pentru Ernst & Young/Radu & Asociaţii.

Are o licenţă în management, la Universitatea Spiru Haret Constanţa, licenţă în ştiinţe juridice la Universitatea Ovidius din Constanţa şi un masterat în dreptul afacerilor la Universitatea Nicolae Titulescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
poşta,
director,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici