Poşta Română lansează un nou serviciu: livrarea coletelor la uşă. Cât timp o să aştepţi comanda?

  • Poşta Română poate livra coletele poştale la tine acasă
  • 167 de subunităţi poştale (157 în mediul urban şi 10 în mediul rural) au fost echipate pentru acest serviciu
  • Serviciul este valabil pentru alimente şi produse non-alimentare, de la retailerii parteneri
1508 afișări
Imaginea articolului Poşta Română lansează un nou serviciu: livrarea coletelor la uşă. Cât timp o să aştepţi comanda?

Poşta Română lansează un nou serviciu: livrarea coletelor la uşă. Cât timp o să aştepţi comanda?

În criză, nu doar restaurantele fac delivery, ci şi Poşta Română, care îţi aduce coletul la tine la uşă, oriunde în ţară. E valabil pentru pentru coletele cu o greutate maximă de 30 kilograme. Tariful se negociază pe bază de contract. Întrebarea este cât timp aştepţi să-ţi vină o comandă? O zi sau două în acelaşi oraş sau trei-patru zile în restul localităţilor. E valabil dacă vei comanda alimente la temperatură ambientală, dar şi produse non-alimentare, de la retailerii care încheie contracte cu Poşta Română.

„Dorim să întărim rolul nostru pe piaţa serviciilor de e-commerce, fiind un partener de încredere pentru marii retaileri, agenţii economici şi instituţiile publice şi un distribuitor de nădejde la uşa destinatarului final”, a declarat Horia Grigorescu, Directorul General al Poştei Române.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici