Povestea primului angajat Coca-Cola în România. Omul care a pus pe masa americanilor Fanta cu aromă de soc

În urmă cu 19 ani, în ianuarie 1992, Stelea devenea primul angajat oficial al reprezentanţei Coca-Cola în România, iar astăzi managerul în vârstă de 44 de ani, ocupă poziţia de product integrity and regulatory compliance director al The Coca-Cola Company, Central and South-Eastern Business Unit, regiune care include 23 de ţări.

475 afișări
Imaginea articolului Povestea primului angajat Coca-Cola în România. Omul care a pus pe masa americanilor Fanta cu aromă de soc

Povestea primului angajat Coca-Cola în România. Omul care a pus pe masa americanilor Fanta cu aromă de soc

Cristian Stelea este unul dintre străinii pe care gigantul american i-a adus la sediul de la Atlanta, inima unei afaceri de peste 35 mld. dolari venituri operaţionale în 2010, iar apoi i-a încredinţat o regiune de care să aibă grijă. Pentru majoritatea angajaţilor din multinaţionale o poziţie în afara ţării este o ţintă realizabilă, iar un job la sediul Coca- Cola cântăreşte greu în orice CV.

CV-ul lui Stelea începe în 1991, atunci când pentru o perioadă scurtă de trei luni după terminarea facultăţii a lucrat ca inginer în cadrul Institutului pentru materiale izolatoare. Recunoaşte că încă din ultimul an de facultate era hotărât să se angajeze la o companie mare în afara ţării, astfel că a trimis zeci de scrisori la marile firme.

Citeşte mai multe pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici