Preşedintele CA al dezvoltatorului imobiliar Impact a preluat funcţia de director general la CFR SA

Dimitrios Sophocleous, fost manager la companii precum Romtelecom sau AD Pharma şi preşedintele Consiliului de Administraţie al dezvoltatorului imobiliar Impact, a preluat funcţia de director general al companiei CFR SA.

505 afișări
Imaginea articolului Preşedintele CA al dezvoltatorului imobiliar Impact a preluat funcţia de director general la CFR SA

Preşedintele CA al dezvoltatorului imobiliar Impact a preluat funcţia de director general la CFR SA (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Sophocleous l-a înlocuit în această funcţie pe Cristian Ghibu.

Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) companiei care administrează infrastructura feroviară a ales la finele anului trecut un nou Consiliu de Administraţie, printre noii administratori, cu un mandat de patru ani, numărându-se omul de televiziune Niels Schnecker, Lucian Isar (fost ministru al Mediului de Afaceri), Enache Jiru (secretar de stat la Finanţe), Cristian Ghibu şi Sandu Dănuţ.

Schnecker, numit iniţial în funcţia de preşedinte al noului Consiliului de Administraţie, a refuzat postul. Poziţia a fost preluată de Florin Kubinschi, vicepreşedinte executiv al Nextebank.

CFR SA este controlată integral de stat, prin Ministerul Transporturilor.

Ministerul Transporturilor a mandatat în iulie 2012 asocierea PwC-D&B David şi Baias-George Butunoiu să recruteze managementul superior, respectiv directorii generali şi membrii CA, pentru companiile aflate sub autoritatea instituţiei cu o cifră de afaceri mai mare de 7,3 milioane euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici