Preţul locuinţelor ar trebui să ţină cont de venituri

Preţurile la apartamente, vechi sau noi, nu ar trebui să ţină cont numai de numărul de potenţiali clienţi sau de preţul de construcţie ci şi de veniturile din acea zonă precum şi de accesul la utilităţi, potrivit lui Dan Ioan Popp, preşedintele Impact, citat de Gândul.

24 afișări
Imaginea articolului Preţul locuinţelor ar trebui să ţină cont de venituri

Preţul locuinţelor ar trebui să ţină cont de venituri (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Spre exemplu, dacă o locuinţă este nouă, dar este situată la marginea oraşului, unde nu există drum asfaltat sau instituţii precum şcoli, grădiniţă sau spital, în preţul cerut de dezvoltator trebuie reflectate şi aceste lipsuri, care pot duce la un preţ mai mic pe metrul pătrat, susţine preşedintele celui mai mare dezvoltator imobiliar român.

Citeşte mai multe despre care ar trebui să fie valoarea reală a bunurilor imobiliare pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici