Ghinion la cumpărături după Black Friday. Preţurile au explodat, iar consolele Playstation 5 şi Xbox X se vând pentru sume uriaşe

  • Device-urile cu reduceri mari de Black Friday apar la suprapreţ pe alte site-uri
  • Consolele Playstation 5 şi Xbox X se mai găsesc doar pe Olx şi eBay, la suprapreţ
  • Unele persoane s-au trezit că au primit alte produse în afara celor comandate
10378 afișări
Imaginea articolului Ghinion la cumpărături după Black Friday. Preţurile au explodat, iar consolele Playstation 5 şi Xbox X se vând pentru sume uriaşe

Cumperi de Black Friday la preţ mic, vinzi apoi produsul pe alte site-uri. Este o practică des întâlnită şi la noi.

Unul dintre cele mai căutate produse aflate la reducere de Black Friday a fost un laptop de la HP. De la 4.000 de lei până la 2.200 de lei. La câteva zile distanţă, laptopul este la vânzare pe site-urile de anunţuri. Costă 3.000 de lei acum. Sau un telefon Samsung Galaxy S20+. Redus de Black Friday la 1.500 de lei, acum e 2.400 pe Olx.
 
O altă tactică prin care se încearcă un profit rapid este cu produsele vândute imediat după lansare. S-a întâmplat cu o placă video Radeon 6800. De la preţul de 3.700 de lei la lansare a ajuns să coste şi 5.800 de lei! Iar consolele Playstation 5 şi Xbox X ajung să coste mai mult de dublu pe eBay.
 
„Ce se întâmplă când sistemele se vând în totalitate? Cei mai răi oameni de pe Planetă apar şi profită de situaţie. Iată aici. Consolă vândută pentru 1300 de dolari! Ceea ce e trist. E una să vezi oameni care listează produsele şi sper să prindă ceva, şi alta să vezi să se şi cumpără! Uite, 8 console vândute cu 1.900 de dolari. Trist”, spune Brian Altano.
 
Nu doar cei care n-au prins consola au avut ghinion. Au fost utilizatori pe Twitter care s-au plâns că în loc de Playstation 5, în pachetul comandat de pe Amazon se afla o friteuză!
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici