Prima Dacie Duster va fi livrată lui Băsescu

Primul client care va beneficia de SUV-ul Dacia Duster va fi preşedintele României, Traian Băsescu, care va intra în posesia automobilului la începutul lunii aprilie, au declarat reprezentanţii Automobile Dacia.

96 afișări
Imaginea articolului Prima Dacie Duster va fi livrată lui Băsescu

Prima Dacie Duster va fi livrată lui Băsescu (Imagine: Dacia)

Autoturismul va fi cumpărat de preşedinte, nu de administraţia prezidenţială.

În luna mai din 2009, preşedintele Traian Băsescu, aflat în vizită la Paris, s-a arătat încântat de Duster, după ce s-a urcat la bordul unui astfel de automobil, amplasat în curtea Ambasadei României.

"Super! Felicitări!", a fost declaraţia de atunci a şefului statului, după ce a coborât din autoturism.

Oficialii Automobile Dacia au precizat că noul model va fi livrat către dealerii din România în data de 15 aprilie, însă înscrierile pentru Duster se pot face începând din 2 aprilie.

Modelul poate fi achiziţionat în România de la preţuri cuprinse între 10.500 de euro şi 15.600 de euro, cu TVA inclus, în funcţie de versiune.

Duster va fi prezentat marţi, 2 martie, la salonul auto de la Geneva.

Vezi aici preţul oficial al Daciei Duster

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici