Prima navă ucraineană cu cereale a ajuns în Turcia. Polarnet a transportat peste 12.000 de tone

Polarnet a transportat peste 12.000 de tone de cereale şi a părăsit portul Odesa pe 5 august.

119 afișări
Imaginea articolului Prima navă ucraineană cu cereale a ajuns în  Turcia. Polarnet a transportat peste 12.000 de tone

Este prima barcă care a ajuns la destinaţia finală dintre cele care au plecat săptămâna trecută pentru a exporta cereale din Ucraina, ca parte a acordului dintre Ankara, Moscova, Kiev şi ONU.

„Un mesaj de speranţă pentru fiecare familie din Orientul Mijlociu, Africa şi Asia: Ucraina nu vă abandonează. Fundamental pentru păstrarea securităţii alimentare globale”.

Este comentariul pe Twitter al ministrului de externe ucrainean Dmytro Kuleba.

Preşedinţia ucraineană, prin şeful biroului Andri Yermak, a anunţat că a primit primele trei sisteme de rachete antiaeriene Gepard din Germania. Sunt maşini de război capabile să lovească ţinte chiar şi la o distanţă de 4 km.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici