Prima zi după redeschiderea restaurantelor a adus încasări mai mari. Managerii cer clarificări suplimentare legate de ora închiderii

  • De azi stai la restaurant până la ora 23:00
  • Vânzările restaurantelor au crescut cu 20% ieri
  • Andreea este fericită că poate sta din nou în interior la restaurant
715 afișări
Imaginea articolului Prima zi după redeschiderea restaurantelor a adus încasări mai mari. Managerii cer clarificări suplimentare legate de ora închiderii

Ieri a fost prima zi în care ai putut să stai în interior. Numai bine, mai ales că nici vremea nu a fost prea prietenoasă zilele astea.

Andreea Enache este designer de interior. Înainte de pandemie ieşea de vreo cinci ori pe săptămână la restaurant. Azi a fost la Fratellini alături de o prietenă. A băut un Latte, dar a mâncat şi un desert. Socializarea este improtanta pentru ea.

„A fost o perioadă destul de grea. Personal n-am mai ieşit atât de mult ca înainte. Nu sunt fumătoare şi am preferat întotdeauna pe timpul iernii să stau în spaţiul închis. Cred că pot să număr pe degete ieşirile din ultimul an”, spune Andreea.

Petru Dobre este managerul Fratellini. Spune că se aşteaptă să ajungă din nou la câştigurile din 2019 abia peste trei-patru ani.

„Ziua de ieri a fost mult mai bună faţă de săptămână trecută, adică s-a simţit o creştere undeva la 20% faţă de lunea de săptămână trecută. Momentan nu a fost cazul să chemăm oameni din şomaj tehnic, însă vom face acest lucru şi dacă vom hotărî să deschidem şi celelalte locaţii”, explică el.

Se bucură de redeschidere, dar crede că încă mai e nevoie de câteva clarificări.

„Cumva ar trebui să clarifice şi acest aspect. Faptul că, după cum ştim, chiar dacă restaurantele se vor închide la ora 23, există şi o lege a carantinării pe timp de noapte la nivel naţional. Ce se întâmplă cu oaspeţii? La ora 23 vor trebui să se teleporteze să ajungă acasă sau ce să facă?”, adaugă Petru Dobre.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici