Primăria municipiului Bucureşti a cumpărat 70 de apartamente pentru medici

Primăria municipiului Bucureşti a cumpărat 70 de apartamente de la dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor, pentru personalul medical din institutiile aflate in subordinea Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti.

1063 afișări
Imaginea articolului Primăria municipiului Bucureşti a cumpărat 70 de apartamente pentru medici

Primăria municipiului Bucureşti a cumpărat 70 de apartamente pentru personalul medical

Preţul apartamentelor situate in Sectorul 1, ansamblul rezidential Greenfield, este de 37,355 milioane lei plus TVA, arată un comunicat al companiei imobiliare remis bursei.

Primaria Municipiului Bucuresti prin Primarul General va achita pretul integral pana la data de 30.06.2019.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici