Primăria Sectorului 4 solicită proiecte de regenerare urbană în valoare de un miliard de euro

  • Primăria Sectorului 4 din Bucureşti a declanşat proceduri de achiziţie în valoare de un miliard de euro pentru proiecte de regenerare urbană.
  • Acestea vor respecta normele europene şi vor fi finanţate cu fonduri UE, naţionale şi locale.
429 afișări
Imaginea articolului Primăria Sectorului 4 solicită proiecte de regenerare urbană în valoare de un miliard de euro

Primăria Sectorului 4 solicită proiecte de regenerare urbană în valoare de un miliard de euro

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 4 au depus pe portalul de achiziţii publice solicitări pentru realizarea de proiecte de regenerare urbană în valoare de peste un miliard de euro. Investiţiile vor fi realizate în conformitate cu normele europene, susţine primarul sectorului.

„Am lansat în SEAP proceduri de achiziţie cu valoare însumată de peste un miliard de euro, ce privesc proiecte de regenerare urbană, aşa cum prevede atât conceptul de „noul Bauhaus euroean”, cât şi proiectul „Green Deal”, ambele coordonate de Uniunea Europeană... astfel încât să putem recupera cât mai repede decalajul de dezvoltare pe care Sectorul 4 îl înregistrează faţă de zona de nord a Bucureştiului”, a anunţat, pe Facebook, primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă.

Pentru finanţarea proiectelor vor fi folosite sumele puse la dispoziţie prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, dar şi fondurile locale şi alte surse naţionale şi europene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici