Primarul mai bogat cu 1,5 milioane de euro

Primarul Timişoarei, oraş care este de vineri Capitală Culturală Europeană, a primit de la comisarul european Adina Vădean premiul Melina Mercouri în valoare de 1,5 milioane de euro.

11111 afișări
Imaginea articolului Primarul mai bogat cu 1,5 milioane de euro

Fritz

„Am preluat în numele Timişoarei, de la Comisarul european Adina Vălean premiul Comisiei Europene, Melina Mercouri în valoare de 1,5 milioane de euro. Le mulţumesc tuturor celor care au contribuit, care au muncit la acest proiect de la prima idee din 2010 până în ziua de azi. Le mulţumesc celor care au crezut în capitală şi atunci când totul părea de prisos”, susţine Dominic Fritz.

Acesta susţine că acesta va fi anul timişorenilor, care vor „lumina” Europa.

„Timişorenii vor străluci, nu am niciun dubiu. Seara asta ne arată că putem orice atunci când suntem împreună ca o comunitate. Să avem ambiţii mari, să punem umărul şi să ţintim sus. Timişoara, ăsta e anul nostru. Rescriem povestea şi luminăm prin noi Europa!”, susţine primarul.

Timişoara este Capitală Culturală Europeană în 2023 alături de Elefsina (Grecia) şi de Veszprém (Ungaria).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici