Primeşti 5 milioane de lei de la stat ca să îţi creşti afacerea

  • IMM Leasing de echipamente şi utilaje oferă finanţare firmelor cu peste 250 de angajaţi
  • Beneficiarii trebuie să achite un avans cuprins între 0 şi 20%, în funcţie de bunul achiziţionat
2874 afișări

Marius are 27 de ani şi este antreprenor, iar printre altele are şi o fermă de animale în judeţul Brăila. În perioada epidemiei cifra de afaceri i-a scăzut cu 70%, dar IMM Leasing de echipamente şi utilaje i-ar pune ferma pe picioare şi cei 5 angajaţi ai săi ar face faţă efectelor negative ale pandemiei.

„O să aplicăm cu siguranţă. Pe fermă mi-ar mai trebui, să zic, 5 milioane de lei. Ar fi suficienţi. Mergem un pic şi pe partea de agro-turism, cumva promovăm stilul de viaţă rural şi creştem acolo toate categoriile de animale”, spune Marius Coadă. 

Cu noul program de finanţare, antreprenorii care au firme şi cu peste 250 de angajaţi vor putea lua până la 5 milioane de lei de la stat cu avans între 0 şi 20%, în funcţie de bunul achiziţionat.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici