Primul magazin Marmot din România va fi deschis în octombrie, de o companie din Timişoara

Brandul american de echipament outdoor Marmot a intrat pe piaţa din România printr-un parteneriat oficial de reprezentare cu Mountain Gear Distribution, care va deschide şi primul magazin Marmot Partner Store în luna octombrie, la Timişoara.

2522 afișări
Imaginea articolului Primul magazin Marmot din România va fi deschis în octombrie, de o companie din Timişoara

O companie din Timişoara deschide în octombrie primul magazin Marmot din România (Imagine: Facebook)

Compania americană a semnat la începutul lunii iulie cu Mountain Gear Distribution parteneriatul oficial de reprezentare în România. Marmot este unul dintre brandurile importante de îmbracaminte şi echipamentul profesional pentru iubitorii de sport în aer liber, escaladă, alpinism şi expediţii montane.

Marmot are ca obiectiv să devină cel mai popular brand pe acest segment şi pe piaţa românească, se arată într-un comunicat al companiei.

În prezent, brandul de echipamente outdoor este prezent prin colaborări cu mai mulţi retaileri în Bucureşti, Craiova şi Râmnicu Vâlcea, potrivit site-ului diviziei europene a companiei.

"În planul de dezvoltare pe pieţele emergente, România a devenit pentru Marmot Mountain Europe (MME) un punct strategic foarte important. Cu un număr de 20 milioane locuitori şi cu o evoluţie pozitivă semnificativă în ultimii ani, România reprezintă un potenţial important şi suntem pregătiţi să investim în această piaţă", a declarat Jan Schapmann, responsabil dezvoltare pieţe emergente în cadrul MME.

Primul magazin Marmot din România va fi deschis în Timişoara şi va avea la baza un concept ecologic, potrivit Moutain Gear Distribution.

"Legat de partea de desfacere, în acest moment avem un număr de parteneri de retail în ţară, însă ne dorim în continuare să ne extindem, atât prin implicarea proactivă a acestora, dar şi prin noi parteneriate cu retaileri din zone neacoperite şi cu potenţial. Începând cu octombrie 2015, o să deschidem la Timişoara un magazin Marmot Partner Store, primul astfel de magazin nu doar din România, dar din întreaga zonă de Centru şi Sud-Est Europa, ca model pe care ni-l dorim îmbrăţişat de cât mai mulţi parteneri", a declarat Mircea Sîrbu, Business Development Manager al companiei timişorene.

Magazinul va fi amenajat folosind numai materiale ecologice, iar pentru a reduce şi mai mult amprenta ecologică, compania este interesată de energie electrică din resurse regenerabile, se arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici