Primul om cu o avere de 1.000 MILIARDE: Jeff Bezos trece primul pragul. Când l-ar putea urma Zuckerberg şi Jack Ma

  • Jeff Bezos are în prezent o avere de 145 miliarde dolari
  • Şeful Amazon ar putea ajunge la 1.000 miliarde până în 2026, arată estimările celor de la Comparisun
  • Bezos va avea 62 de ani în 2026, în timp ce estimările arată că Mark Zuckerberg, şeful Facebook, va ajunge să deţină o avere de 1.000 miliarde în 2036, la 51 de ani
4483 afișări
Imaginea articolului Primul om cu o avere de 1.000 MILIARDE: Jeff Bezos trece primul pragul. Când l-ar putea urma Zuckerberg şi Jack Ma

DE PUBLICAT SITE Primul om cu o avere de 1.000 MILIARDE: Jeff Bezos trece primul pragul. Când l-ar putea urma Zuckerberg şi Jack Ma

Jeff Bezos (56 de ani), în prezent deţinător al unei averi de circa 145 miliarde dolari, ar putea fi primul om din istorie care trece pragul de 1.000 miliarde, arată estimările platformei americane Comparisun. Proprietarul Amazon, care a mai acumulat câteva miliarde chiar în timpul pandemiei şi care a donat 100 milioane dolari către băncile americane de alimente, va avea 62 de ani în 2026, când ar putea deveni primul om al lumii cu 1.000 miliarde dolari în "seif".
 
"Chiar şi în vremuri normale, nesiguranţa familiilor în privinţa traiului de zi cu zi este o problemă importantă. Din nefericire, această situaţie a fost amplificată de COVID-19", a spus Jeff Bezos.
 
"3-Trilion Club" se numeste topul miliardarilor întocmit de Comparisun, care arată când ar putea ajunge cei mai bogaţi oameni ai lumii la pragul de 1.000 miliarde.
 
 
De asemenea, Comparisun a listat şi companiile care ar putea ajunge la 1.000 trilioane dolari. În prezent, Apple, Microsoft, Google şi Amazon sunt în fruntea topului.
 
 
Pentru a realiza estimările, cei de la Comparisun au analizat capitalizarea celor mai valoroase 25 de companii ale lumii pe Bursa de la New York, precum şi evoluţia averii celor mai bogaţi 25 de oameni în ultimii 5 ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici