Primul smartphone cu ecran pliabil de la Samsung ar putea avea un preţ „colosal”

Samsung a anunţat recent primul telefonul pliabil echipat cu display Infinity-Flex.

1917 afișări
Imaginea articolului Primul smartphone cu ecran pliabil de la Samsung ar putea avea un preţ „colosal”

Primul smartphone cu ecran pliabil de la Samsung ar putea avea un preţ „colosal”

Botezat Galaxy Flex, dispozitivul va fi de fapt echipat cu două ecrane, unul pe exterior şi altul pliabil la interior, care va facilita utilizarea dispozitivului în mod tabletă. Compania a confirmat că este gata de a realiza dispozitivul la scară largă, display-urile fiind aproape gata pentru producţia în masă.

Oficialii companiei au omis însă în mod intenţionat să menţioneze preţul la care va putea fi achiziţionat noul gadget. Potrivit zvonurilor circulate din surse apropiate companiei, luxul folosirii ecranului Infinity Flex de 7.3” vine cu un cost pe măsură, estimat la 1500-2000 lire sterline. Preţul ar urma să acopere atât costul de fabricaţie, cât şi asistenţa tehnică în perioada de garanţie, prima generaţie de telefoane cu ecran pliabil fiind aşteptată să aibă o rată peste medie de apariţie a defectelor.

Citeşte continuarea...

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici