„Prinţul Întunecat”, finul lui Putin, deposedat de un iaht de 92,5 metri. Ambarcaţiunea este evaluată la 200 de milioane de dolari

Superyacht-ul oligarhului Medvedciuk va scos la licitaţie, banii urmând să ajute ţara afectată de război, fiind vorba despre prima vânzare de acest gen în numele poporului ucrainean.

1284 afișări
Imaginea articolului „Prinţul Întunecat”, finul lui Putin, deposedat de un iaht de 92,5 metri. Ambarcaţiunea este evaluată la 200 de milioane de dolari

„Prinţul Întunecat”, finul lui Putin, deposedat de un iaht de 92,5 metri. Ambarcaţiunea este evaluată la 200 de milioane de dolari

Superyacht-ul de 200 de milioane de dolari deţinut de oligarhul rus Viktor Medvedciuk, un prieten al lui Vladimir Putin, va fi predat agenţiei ucrainene de urmărire şi gestionare a activelor (ARMA) şi va fi vândut la licitaţie, informează The Guardian.

Iahtul Royal Romance, lung de 92,5 metri, a fost sechestrat anul trecut, în Croaţia. Ar fi prima vânzare de acest gen în numele poporului ucrainean, de când guvernele occidentale au impus restricţii asupra bunurilor a sute de oligarhi, în urma invaziei Rusiei în Ucraina, pe 24 februarie.

Medvedciuk, 68 de ani, un politician ucrainean pro-Kremlin, a fost arestat în Ucraina în aprilie şi predat Rusiei în cadrul unui schimb de prizonieri în septembrie.

El este adesea menţionat drept „Prinţul Întunecat” al politicii ucrainene, iar Putin este naşul fiicei sale, Daria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici