PRIVATIZAREA CFR MARFĂ: Investitorii care s-au precalificat pentru etapa următoare a procesului

Compania americană OmniTRAX, Grup Feroviar Român (GFR) şi asocierea Transferoviar Grup (TFG) şi Donau-Finanz GmbH & Co KG Austria, singurii investitori care au depus documentaţia pentru privatizarea CFR Marfă, s-au precalificat pentru etapa următoare a procesului.

713 afișări
Imaginea articolului PRIVATIZAREA CFR MARFĂ: Investitorii care s-au precalificat pentru etapa următoare a procesului

PRIVATIZAREA CFR MARFĂ: Investitorii care s-au precalificat pentru etapa următoare a procesului (Imagine: Cirpian Sterian/Mediafax Foto)

"Ministerul Transporturilor vă informează că Grup Feroviar Român, OmniTRAX şi asocierea Transferoviar Grup - Donau Finanz GmbH s-au calificat în etapa următoare a procesului de privatizare a SNTFM CFR Marfă. În urma evaluării documentaţiilor depuse toate cele trei companii sunt înscrise pentru etapa a doua a procedurii de achiziţie", se arată într-un comunicat al ministerului Transporturilor.

Pentru etapa de negociere pe bază de oferte preliminare şi neangajante, ofertele potenţialilor cumpărători înscrişi pe "lista scurtă" vor fi depuse la sediul ministerului, în plic sigilat, până în data de 5 iunie, ora 16:00.

Începând cu data de 6 iunie, ora 10.00, comisia de privatizare va negocia cu fiecare ofertant.

Pentru participarea la licitaţia cu ofertă în plic, documentele trebuie depuse până cel târziu în data de 19 iunie, ora 12:00.  În ziua următoare, comisia de privatizare va deschide plicurile şi va stabili câştigătorul licitaţiei.

Privatizarea CFR Marfă presupune vânzarea a 51% din acţiunile companiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici