Probleme la BMW: Compania, nevoită să recheme în service 1,3 milioane de vehicule

Constructorul auto german BMW a anunţat luni rechemarea în service, la nivel mondial, a circa 1,3 milioane de automobile Serie 5 şi Serie 6, construite în perioada 2003-2010, din cauza unei defect la nivelul cablurilor bateriilor.

1022 afișări
Imaginea articolului Probleme la BMW: Compania, nevoită să recheme în service 1,3 milioane de vehicule

Probleme la BMW: Compania, nevoită să recheme în service 1,3 milioane de vehicule (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Această problemă poate în anumite cazuri rare să producă disfuncţionalităţi ale sistemului electric, să împiedice pornirea vehiculului sau să declanşeze un incendiu, se arată într-un comunicat al BMW.

Compania nu are cunoştinţă de producerea vreunui accident sau de rănirea vreunei persoane din cauza defectului.

Modelele Serie 5 şi Serie 6 sunt printre cele mai mari vehicule fabricate de BMW, iar ultimele generaţii sunt comercializate cu preţuri cuprinse între 42.000 de euro şi 80.000 de euro.

Constructorul german a invitat proprietarii acestor vehicule să contacteze reprezentanţele BMW pentru repararea gratuită a pieselor defecte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici