Producătorii de blugi croiesc buzunare mai mari în care să încapă noile iPhone 6

Mai mulţi producători de blugi din SUA vor modifica designul buzunarelor de la pantaloni pentru a putea cuprinde noile modele de iPhone lansate de Apple, ale caror dimensiuni ating şi diagonale de 5,5 inch, scrie Business Insider.

538 afișări
Imaginea articolului Producătorii de blugi croiesc buzunare mai mari în care să încapă noile iPhone 6

Producătorii de blugi croiesc buzunare mai mari în care să încapă noile iPhone 6

Bloggerii americani de la Mashable susţin că au informaţii de la cinci producători de blugi care lucrează la remodelarea buzunarelor de la pantaloni.

Cei cinci producători printre care se numără branduri ca Levi’s şi L.L Bean susţin că lucrează cu echipele de design pentru a face blugii compatibili cu noile modele de iPhone.

“Fără să ne referim neapărat la iPhone 6 crezul nostru, ca şi cel a lui Steve Jobs, este de a oferi produse care îmbunătăţesc măcar puţin viaţa consumatorilor”, se arată într-un comunicat al Levi’s. 

Citeşte mai multe despre buzunarele în care va încape iPhone 6 pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici