Producătorul software Zitec deschide primul său birou din România. În ce oraş vor fi create locurile de muncă

Producătorul de aplicaţii online Zitec, cu afaceri de 4 milioane de euro în 2016, începe extinderea în ţară cu un prim birou, în Braşov, unde, şi-a propus să angajeze, până la finalul acestui an, peste 20 de persoane, pe toate nivelurile de experienţă, inclusiv începători, informează compania.

917 afișări
Imaginea articolului Producătorul software Zitec deschide primul său birou din România. În ce oraş vor fi create locurile de muncă

Producătorul software Zitec deschide primul său birou din România. În ce oraş vor fi create locurile de muncă (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Zitec va inaugura oficial biroul din Braşov în această vară şi se află deja în plin proces de recrutare. Printre posturile Zitec disponibile în Braşov se numără PHP Software Engineer, Magento Developer, Front End Engineer, Software Tester, Quality Assurance Engineer, Project Manager.

„Braşov este primul oraş din ţară unde ne vom extinde echipa curentă de 130 de colegi din Bucureşti”, a declarat Alexandru Lăpuşan, CEO şi Fondator Zitec.

Zitec este specializată în dezvoltarea de produse şi aplicaţii online complexe, precum şi servicii de online marketing.

Compania are o cifră de afaceri de 4 milioane euro în 2016 şi circa 40% din venituri provenite din proiecte externe, dezvoltate pentru parteneri din SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Elveţia, Italia sau Olanda.

La începutul acestui an, Zitec a atras o investiţie de peste 1,7 milioane de euro din partea eMAG. Odată cu această investiţie, compania are în plan o extindere accelerată pe piaţă, prin creşterea echipei, deschiderea de birouri în provincie, formarea unui departament specializat în fonduri europene şi granturi, precum şi activităţi susţinute de creştere a portofoliului de clienţi în Europa de Vest şi SUA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici