Profi a deschis un magazin modular în Baraolt, iar joi va inaugura un supermarket în Şomcuta Mare

Profi a inaugurat miercuri un nou magazin modular, a cărui suprafaţă poate fi modificată în funcţie de puterea de cumpărare a zonei în care este amplasat, în Baraolt, judeţul Covasna, iar joi va deschide un supermarket în Şomcuta Mare, judeţul Maramureş, şi ajunge astfel la o reţea de 236 unităţi.

294 afișări
Imaginea articolului Profi a deschis un magazin modular în Baraolt, iar joi va inaugura un supermarket în Şomcuta Mare

Profi a deschis un magazin modular în Baraolt, iar joi va inaugura un supermarket în Şomcuta Mare

Magazinul din Baraolt, cu o suprafaţă totală de 548 metri pătraţi, a fost construit în numai 30 de zile, pe acelaşi sistem constructiv ca şi magazinul modular din Sighişoara, şi este a cincea unitate Profi din Covasna.

"Experienţa acumulată cu magazinele din Sighişoara şi Baraolt ne-a permis să îmbunătăţim considerabil tehnologia astfel încât să mărim şi mai mult viteza de construcţie şi totodată să reducem costul de producţie", a declarat Pawel Musial, director general Profi Rom Food.

Joi, Profi va deschide un magazin la Şomcuta Mare, care va funcţiona la parterul unei clădiri comerciale. Unitatea va avea o suprafaţă totală de 505 metri pătraţi şi reprezintă a şasea unitate Profi din Maramureş.

Reţeaua de supermarketuri şi-a dublat profitul net anul trecut, de la 13,1 milioane lei în 2012 la 26,8 milioane lei (6 milioane euro), în timp ce cifra de afaceri a crescut cu 26%, la 1,45 miliarde lei (330 milioane euro). Retailerul a deschis 63 de magazine în 2013 şi şi-a propus să menţină ritmul de inaugurări şi în acest an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici