Profi a închiriat 5.000 de metri pătraţi în CTPark Bucharest West

Profi a închiriat 4.900 de metri pătraţi în CTPark Bucharest West (fostul Mercury Business Park), cumpărat recent de dezvoltatorul imobiliar CTP.

142 afișări
Imaginea articolului Profi a închiriat 5.000 de metri pătraţi în CTPark Bucharest West

Profi a închiriat 5.000 de metri pătraţi în CTPark Bucharest West (Imagine: Catalin Abagiu/Mediafax Foto)

Parcul este situat la 23 de kilometri de centrul Capitalei şi are acces direct la autostrada A1, spre Piteşti. Printre clienţii acestuia se numără Rhenus Logistics, Tibett Logistics şi Dumagas Transport.

"CTP intenţionează să îşi dezvolte afacerile în Romania. Am vorbit cu mulţi dintre clienţii noştri despre oportunităţile de creştere şi pot să spun că apetitul există. A venit timpul pentru a investi în România", a declarat într-un comunicat directorul general al companiei, Remon Vos.

Compania CTP, care în 2007 voia să dezvolte mai multe parcuri logistice în România, a achiziţionat de la începutul anului două astfel de unităţi, fostul Mercury şi Cefin Arad, de la fondul american de investiţii Heitman, respectiv de la grupul italian Cefin.

CTP, cu sediul în Olanda, are peste 2,5 milioane de metri pătraţi de spaţii de categorie A în peste 50 de locaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici