Proiect de 14 milioane de euro pentru lucrări de modernizare şi extindere la aeroportul Satu Mare

Aeroportul Satu Mare vrea să contracteze lucrări de modernizare şi de extindere printr-un contract cu o valoare estimată de 62 milioane lei (13,8 milioane euro), cu TVA, şi o durată de 12 luni.

308 afișări
Imaginea articolului Proiect de 14 milioane de euro pentru lucrări de modernizare şi extindere la aeroportul Satu Mare

Proiect de 14 milioane de euro pentru lucrări de modernizare şi extindere la aeroportul Satu Mare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Contractul de proiectare şi execuţie vizează, printre altele, reabilitarea şi conservarea suprafeţei de mişcare, extinderea aerogării, sisteme rutiere aeroportuare, instalaţii şi marcaje.

Acordul va fi atribuit prin licitaţie deschisă, unde criteriile stabilite sunt preţul ofertei, cu o pondere de 60%, şi componenta tehnică.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare a fost fixat la 5 februarie.

Aeroportul Satu Mare, unul dintre cele mai vechi din România, a fost înfiinţat în 1936. În prezent, aeroportul este deservit doar de Tarom, cu zboruri spre şi dinspre Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici