Proiect imobiliar de 37 de milioane de euro în Bucureşti. Cum va arăta ansamblul The Park - FOTO

Dezvoltatorul imobiliar lituanian Hanner Group a finalizat primul bloc din ansamblul The Park, situat în apropiere de Parcul Tineretului din Bucureşti şi care va curprinde patru blocuri cu 460 de apartamente, investiţiile totale în proiect, cu finalizare în 2017, fiind de circa 37 milioane euro.

8992 afișări
Imaginea articolului Proiect imobiliar de 37 de milioane de euro în Bucureşti. Cum va arăta ansamblul The Park - FOTO

Proiect imobiliar de 37 de milioane de euro în Bucureşti. Cum va arăta ansamblul The Park (Imagine: www.thepark.ro)

Primul bloc din ansamblul The Park a fost finalizat în primul semestru şi include 69 de apartamente şi studio-uri, cu suprafeţe cuprinse între 48 şi 108 metri pătraţi.

"Dezvoltarea celorlalte trei clădiri a fost deja demarată, urmând să fie livrate în trei etape, câte un bloc pe an. Următoarea clădire va fi livrată în anul 2015, iar ultima în anul 2017. Fiecare dintre aceste trei imobile noi va conţine câte 130 de studio-uri şi apartamente cu două, trei sau patru camere", se arată într-un comunicat al dezvoltatorului.

Potrivit sursei citate, în primele două luni de la finalizarea primului bloc au fost achiziţionate peste 30% dintre apartamente.

"Piaţa rezidenţială din România va intra curând într-o nouă eră. Profilul consumatorului s-a schimbat mult în ultimii ani. Clienţii din segmentul mediu nu mai pun accentul pe suprafaţa apartamentului, ci pe calitatea construcţiei şi pe costurile de locuire, pentru a echilibra valoarea investiţiei şi raportul calitate/preţ. Suntem o companie foarte dinamică şi am remarcat aceste tendinţe ca fiind prezente pe mai multe dintre pieţele pe care activăm", a declarat Mindaugas Valuckas, CEO Hanner Group şi acţionar al companiei.

The Park, prima dezvoltare a companiei lituaniene în România, este situat în partea sudică a Parcului Tineretului, între două staţii mari de metrou, în apropiere de Orăşelul Copiilor. În trecut, Hanner a activat ca investitor pe piaţa locală, în parteneriat cu alte companii, care au implementat construcţia imobilelor.

"Am ales să ne implicăm în toate fazele proiectului, cu accent pe fiecare detaliu, urmărind îndeaproape calitatea construcţiei, fără a mai apela la parteneriate", a mai spus Valuckas.

Hanner Group este cel mai mare dezvoltator imobiliar din Lituania. Compania are un portofoliu care cuprinde active şi dezvoltări în valoare de aproximativ un miliard de euro. Proiectele cele mai reprezentative sunt localizate în Lituania, Letonia, Rusia, Ucraina şi România, iar următoarele pieţe vizate sunt Germania şi Marea Britanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici