Proiect rezidenţial de lux în centrul Bucureştiului. Cum va arăta Vernescu Residence - VIDEO

Compania imobiliară Euromall, care a construit un centru comercial la Piteşti, dezvoltă un proiect rezidenţial de lux în centrul Bucureştiului, acesta fiind prima investiţie rezidenţială de pe piaţa locală a dezvoltatorului controlat de investitori israelieni.

1541 afișări
Imaginea articolului Proiect rezidenţial de lux în centrul Bucureştiului. Cum va arăta Vernescu Residence - VIDEO

Proiect rezidenţial de lux în centrul Bucureştiului. Cum va arăta Vernescu Residence

Vernescu Residence va cuprinde 36 de apartamente şi este dezvoltat prin firma Metropolitan Developments, deţinută de Euromall şi dedicată proiectelor rezidenţiale de lux. Proiectul va fi lansat săptămâna viitoare.

Clădirea, situată pe strada Sfinţii Voievozi, are cinci etaje şi cuprinde apartamente de 1, 2, 3 şi 4 camere. Suprafeţele locuinţelor au între 62 metri pătraţi construiţi pentru un studio şi ajung la 207 metri pătraţi pentru patru camere.

Euromall, dezvoltator activ mai ales înainte de criză, a dezvoltat centrul comercial Euromall din Piteşti, pe care l-a vândut companiei austriece Immofinanz. Euromall anunţa în 2007 planuri de investiţii de sute de milioane de euro pe terenurile pe care le deţine în România, dar odată cu venirea crizei proiectele au fost îngheţate.

Compania intenţiona să dezvolte în parteneriat cu Immofinanz un proiect rezidenţial de mari dimensiuni în Băneasa, cu 1.000 de locuinţe, investiţie de 150 milioane de euro.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici