Proiect rezidenţial de lux la Cluj-Napoca. Cum arată Riviera Luxury Residence, care a costat 10 milioane euro - FOTO

I&C Transilvania Construcţii a investit aproximativ 10 milioane euro în dezvoltarea unui proiect rezidenţial de lux în Cluj - Napoca, format din 91 apartamente cu două, trei şi patru camere.

2022 afișări
Imaginea articolului Proiect rezidenţial de lux la Cluj-Napoca. Cum arată Riviera Luxury Residence, care a costat 10 milioane euro - FOTO

Proiect rezidenţial de lux la Cluj-Napoca. Cum arată Riviera Luxury Residence, care a costat 10 milioane euro (Imagine: www.rivieracluj.ro)

Proiectul, denumit Riviera Luxury Residence, dispune de spaţii comerciale şi de relaxare, piscină şi un centru SPA.

"Am încheiat deja precontracte pentru 25% din proiect (...). 2014 este un an bun pentru piaţa rezidenţială, atât la nivel naţional cât şi la nivel local. După cinci ani de regres şi apoi stagnare, piaţa imobiliară clujeană a înregistrat un plus semnificativ, cu o cerere în creştere, mai multe tranzacţii încheiate şi un număr aproape triplu de unităţi noi finalizate comparativ cu 2013", a declarat într-un comunicat AnaMaria Burcă, managing partner Coldwell Banker Transilvania, agentul exclusiv al Riviera Luxury Residence.

Aproximativ 800 de locuinţe noi vor fi finalizate în acest an în Cluj - Napoca, potrivit unei analize Coldwell, de aproape trei ori mai multe comparativ cu 2013.

I&C Transilvania Construcţii este parte a unui grup specializat în producţia şi comercializarea de beton şi agregate, închirierea de utilaje, lucrări de infrastructură şi transporturi de materiale de construcţii şi agabaritice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici