Proiecţia bugetară se află în pregătire. Au început întâlnirile la Ministerul Finanţelor, cu toate ministerele

Ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan a declarat că au început întâlnirile cu reprezentanţii ministerelor pentru proiecţia bugetară.

706 afișări
Imaginea articolului Proiecţia bugetară se află în pregătire. Au început întâlnirile la Ministerul Finanţelor, cu toate ministerele

“Până am plecat de la minister am apucat să facem evaluări cu Ministerul Apărării Naţionale, cu Ministerul de Interne, Ministerul Muncii, Ministerul Justiţiei şi Ministerul Mediului de Afaceri”, a declarat Viorel Ştefan.

Acesta a spus joi, în şedinţa de Guvern, că doreşte ca până duminică seară să existe o listă completă a cheltuielilor. “De mâine începem să ne întâlnim cu reprezentanţii ministerelor astfel încât să ne putem încadra în termen şi pe 25 ianuarie legea să ajungă la Parlament", a declarat, joi, Viorel Ştefan, ministrul Finanţelor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici