Proprietarul Victoria's Secret ar putea vinde compania

Leslie Wexner, în vârstă de 82 de ani, care a condus Abercrombie & Fitch, The Limited şi Victoria's Secret negociază plecarea sa din funcţia de CEO al companiei sale L Brands şi explorează „alternative strategice" pentru marcă, conform Wall Street Journal, citat de CNN.

983 afișări
Imaginea articolului Proprietarul Victoria's Secret ar putea vinde compania

Sursa: Profimedia Images

Acţiunile L Brands au crescut cu 12% după apariţia informaţiilor privind vânzarea brandului de lenjerie aflat în dificultate.

Raportul a avertizat că L Brands „caută să ia o decizie cu privire la potenţialele acorduri şi planuri de succesiune în săptămânile următoare”. De asemenea, nu există „nicio garanţie” că compania va ajunge la un acord cu Wexner.

L Brands (LB), care deţine lanţurile Victoria's Secret şi Bath & Body Works, a refuzat să comenteze.

Victoria’s Secret s-a confruntat cu scăderea vânzărilor şi cu concurenţa mărcilor de lenjerie de ultimă generaţie. Anul trecut, un investitor a achiziţionat un pachet de acţiuni în L Brands şi a determinat compania să facă schimbări majore, inclusiv să transforme Bath & Body Works într-o companie separată.

Victoria’s Secret a fost afectată şi de legăturile lui Wexner cu miliardarul Jeffrey Epstein, acuzat de pedofilie, care s-a sinucis în închisoare.

Epstein a fost manageral averii lui Wexner şi un administrator al Wexner Foundation, grupul caritabil al acestuia, cu sediul în Ohio. Wexner a spus că a întrerupt legăturile cu Epstein în 2007.

În septembrie, Wexner a spus că este „jenat” că a avut încredere în Epstein.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici