Raiffeisen Asset Management va avea un nou director general, din luna ianuarie

Raiffeisen Asset Management (RAM) va avea din luna ianuarie a anului viitor un nou director general, postul urmând să fie preluat de către Răzvan Szilagyi, care ocupă în prezent poziţia de director de vânzări în Divizia de Trezorerie a Raiffeisen Bank.

240 afișări
Imaginea articolului Raiffeisen Asset Management va avea un nou director general, din luna ianuarie

Raiffeisen Asset Management va avea un nou director general, din luna ianuarie (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Actualul director general, Mihail Ion, va rămâne preşedintele RAM şi va prelua la nivel executiv conducerea Direcţiei de Companii Medii şi Sector Public din Divizia de Corporate Banking a Raiffeisen Bank.

Răzvan Szilagyi face parte din echipa Raiffeisen de 11 ani şi este director de vânzări în Divizia de Trezorerie şi Pieţe de Capital a Raiffeisen Bank, membru în conducerea CFA România, manager şi analist financiar, expert în managementul riscului (valutar, de dobândă, de lichiditate).

Mihail Ion s-a alăturat Raiffeisen Bank în 2002 că economist-şef al băncii, a fost apoi şeful Departamentului Managementul Activelor şi Pasivelor şi conduce RAM încă de la înfiinţare. În prezent, el este şi preşedintele Comitetului de investiţi pentru clienţii cu averi ridicate al Raiffeisen Bank şi preşedinte al CFA România.

Raiffeisen Asset Management, companie a grupului austriac Raiffeisen, administrează active de 1,2 miliarde de euro în România.
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici