RATB vrea să asigure parcul auto împotriva accidentelor cu 5,7 milioane lei

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) va organiza, în a doua parte a lunii mai, o licitaţie pentru asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) a parcului de autobuze, troleibuze şi tramvaie, valoarea poliţei fiind estimată la 5,7 milioane de lei pentru 12 luni, începând cu 1 iulie.

95 afișări
Imaginea articolului RATB vrea să asigure parcul auto împotriva accidentelor cu 5,7 milioane lei

RATB vrea să asigure parcul auto împotriva accidentelor cu 5,7 milioane lei (Imagine: Publimedia/Octav Ganea)

Poliţa va acoperi un număr cuprins între 250 şi 285 de troileibuze, între 437 şi 531 de tramvaie şi între 908 şi 1.053 de autobuze.

De asemenea, contractul de asigurare va acoperi şi parcul auto propriu al RATB, care numără peste 200 vehicule.

În prezent, parcul de autovehicule al RATB este asigurat RCA de Asirom VIG, contract atribuit prin licitaţie anul trecut pentru 3,65 milioane de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici