Refuzaţi de bănci, de sărbători, românii iau credite mai scumpe prin telefon

În prag de sărbători, românii mai au o soluţie pentru a face rapid rost de banii necesari pentru cumpărături: instituţiile financiar-nebancare (IFN). Sunt şi IFN care îţi dau banii în cel mult 48 de ore, ba unele îţi aduc şi împrumutul la domiciliu, informează "Gândul".

42 afișări
Imaginea articolului Refuzaţi de bănci, de sărbători, românii iau credite mai scumpe prin telefon

Refuzaţi de bănci, de sărbători, românii iau credite mai scumpe prin telefon (Imagine: Gândul)

Deşi aceste credite sunt mult mai scumpe decât produsele similare oferite de bănci, unele au dobânzi de peste 60% pe an, reprezentanţii acestora se aşteaptă la o cerere cu 20% mai mare, aşa cum se întâmplă de obicei în această perioadă.

Citeşte mai multe despre soluţiile românilor pentru a obţine rapid bani pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici