Renault reduce producţia la fabrica din Coreea de Sud

Grupul francez Renault va reduce producţia la fabica din oraşul sud-coreean Busan, după ce cutremurul devastator de la sfârşitul săptămânii trecute a cauzat probleme în aprovizionarea cu piese auto din Japonia.

48 afișări
Imaginea articolului Renault reduce producţia la fabrica din Coreea de Sud

Renault reduce producţia la fabrica din Coreea de Sud (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Activitatea unui număr mare de companii prezente în Japonia a fost puternic perturbată de distrugerile cauzate de cutremur.

Constructorii auto niponi, între care Toyota, Honda sau Nissan, au sistat activitatea la fabricile auto din Japonia ca urmare a dezastrului, în timp ce problemele înregistrate de producătorii de piese au cauzat închideri de uzine în alte state, inclusiv SUA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici