Renault va reduce cu 20% producţia din Coreea de Sud

Constructorul auto francez Renault va reduce cu 20% producţia din Coreea de Sud, în aprilie, timp de o lună, din cauza lipsei unor piese furnizate de Japonia.

13 afișări
Imaginea articolului Renault va reduce cu 20% producţia din Coreea de Sud

Renault va reduce cu 20% producţia din Coreea de Sud (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Operaţiunile unui mare număr de companii prezente în Japonia au fost afectate de distrugerile cauzate de cutremurul care a zguduit arhipelagul pe 11 martie şi de valurile tsunami care au urmat.

Constructorii auto niponi, între care Toyota şi Nissan, au sistat activitatea uzinelor locale în urma dezastrului, iar problemele producătorilor de piese au cauzat închideri de fabrici în alte state.

Renault a anunţat în martie că va reduce producţia la fabrica din oraşul sud-coreean Busan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici