Reprezentanţii Google le vorbesc românilor despre promovarea online a turismului

Un seminar susţinut de reprezentanţi ai companiei Google şi intitulat "Google şi Turismul: Provocarea publicităţii şi vânzărilor în mediul online", va fi organizat pe 18 martie, la Palatul Parlamentului, în cadrul târgului de turism "Holiday Market", potrivit reprezentanţilor ANAT.

94 afișări
Imaginea articolului Reprezentanţii Google le vorbesc românilor despre promovarea online a turismului

Reprezentanţii Google le vorbesc românilor despre promovarea online a turismului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România (ANAT), a declarat pentru MEDIAFAX că seminarul "Google şi Turismul: Provocarea publicităţii şi vânzărilor în mediul online" este organizat de ANAT în parteneriat cu Google Irlanda. În cadrul seminarului vor fi dezbătute cele mai bune modalităţi de a promova şi de a distribui prin internet ofertele turistice.

"Este pentru prima oară când există un seminar Google în România, dedicat promovării online a turismului românesc", a spus Corina Martin.

Ea a precizat că seminarul va fi susţinut de trei reprezentanţi ai companiei Google: Carmel Doherty, AdWords Manager Emerging Markets, EMEA Google Irlanda, Dublin, Steffen Ehrhardt, Product Specialist & Project Manager Emerging Markets Google, Germania, şi Iulia Mihăilescu, Account Manager Emerging Markets EMEA Google Irlanda, Dublin.

Seminarul va fi organizat la Sala "Nicolae Bălcescu" din Palatul Parlamentului, în cadrul Târgului Internaţional de Turism "Holiday Market", organizat de ANAT în perioada 18 - 21 martie, la Palatul Parlamentului din Capitală.

Pe lângă seminarul Google, mai sunt prevăzute, pe durata târgului, conferinţe şi seminarii pe teme legate de industria turismului.

Compania americană Google Inc. a fost fondată în 1998 şi administrează cel mai mare motor de căutare online din lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici