România acordă Republicii Moldova 50 de milioane de euro reprezentând a doua tranşă de împrumut

România va acorda Republicii Moldova 50 de milioane de euro reprezentând o a doua tranşă de împrumut, după ce a acordat prima tranşă de 60 milioane de euro în data de 24 august 2016.

2396 afișări
Imaginea articolului România acordă Republicii Moldova 50 de milioane de euro reprezentând a doua tranşă de împrumut

România acordă Republicii Moldova 50 de milioane de euro reprezentând a doua tranşă de împrumut (Imagine: Daniel Mihailescu/ Foto Mediafax)

România va acorda Republicii Moldova 50 de milioane de euro reprezentând o a doua tranşă de împrumut, după ce a acordat prima tranşă de 60 milioane de euro în data de 24 august 2016. Împrumutul se realizează în baza „Acordului privind asistenţa financiară rambursabilă dintre România şi Republica Moldova” ratificat prin Legea nr. 91/2016, se arată într-un comunicat al Ministerului Finanţelor.

În luna ianuarie 2017, Ministerul Finanţelor din Republica Moldova a transmis Ministerului Finanţelor Publice din România o scrisoare oficială prin care solicită modificarea datei de eliberare a celei de-a doua tranşe de 50 milioane de euro din 31 martie 2016 în data de 27 februarie 2017.

Citeşte şi: Pod nefolosit

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici