România încă produce televizoare. O parte sunt vândute în ţară, restul merg la export

  • Renaissance Public Service produce televizoare în Chiajna de aproape 90 de milioane de euro
  • O parte din producţie se vinde intern, restul merge la export
  • Germania este o piaţă importantă de desfacere
10741 afișări
Imaginea articolului România încă produce televizoare.  O parte sunt vândute în ţară, restul merg la export

România producea televizoare în comunism pe care le vindea inclusiv în China. Acum trendul s-a inversat, românii cumpărând electronice fabricate în Asia. Totuşi, o compania din România produce încă televizoare în Chiajna iar vânzările au crescut cu peste 50% faţă de 2018, însă în acest an pandemia şi-a pus amprenta asupra producţiei.

Renaissance Public Service asamblează televizoare sub branduri precum Schneider, NEI sau JVC, aproape 65.000 de unităţi. O parte dintre produse rămân în România, dar o altă parte iau drumul exportului către Germania, Franţa sau Italia. Compania a trecut de la service la producţie în urma unui parteneriat cu fabricanţii chinezi.

Ulterior, compania a extins această capacitate, astfel încât astăzi fabrica Renaissance Public Service dispune de patru linii de producţi, conform Zf.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici