România şi Bulgaria, cele mai scăzute preţuri la băuturi alcoolice din Uniunea Europeană

România şi Bulgaria au cele mai scăzute preţuri la băuturi alcoolice din Uniunea Europeană, în Finlanda, Irlanda şi Suedia, aflate la calaltă extremă, preţurile fiind mai mult decît duble, conform datelor Eurostat.

161 afișări
Imaginea articolului România şi Bulgaria, cele mai scăzute preţuri la băuturi alcoolice din Uniunea Europeană

România şi Bulgaria, cele mai scăzute preţuri la băuturi alcoolice din Uniunea Europeană

Nivelul preţurilor este comparat cu media UE, stabilită la 100, situaţie în care preţurile din Finlanda sunt la nivelul 182, în Irlanda 177 şi în Suedia 152.

În România şi Bulgaria nivelul preţurilor este 74, urmate de Ungaria cu 77, Republica Cehă cu 82 şi Spania cu 84.

Taguri:
alcool,
preţuri,
ue

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici