Românii vând cenuşă care ar proveni de la catedrala Notre-Dame pe site-urile de anunţuri

Cel puţin două persoane speculează emoţia iscată de incendiul care a afectat catedrala Notre Dame şi au scos la vânzare pe siturile de anunţuri cenuşă şi fragmente de la locul dezastrului.

2654 afișări
Imaginea articolului Românii vând cenuşă care ar proveni de la catedrala Notre-Dame pe site-urile de anunţuri

Românii vând cenuşă care ar proveni de la catedrala Notre-Dame pe siturile de anunţuri

O persoană vinde 280 de grame de „censa de la Catedrala Notre-Dame” pentru 400 de lei, iar un altul vinde „Lemn ars de la Notre Dam Paris” pentru 500 de lei.

În presă au apărut relatări că şi în alte oraşe ale ţării şi pe alte site-uri de vânzări au apărut astfel de oferte.

Un puternic incendiu a afectat acoperişul şi alte elemente din lemn ale catedralei Notre-Dame din Paris, luni seara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici